tag:blogger.com,1999:blog-8964253451640759233.post3907837951815895644..comments2024-03-18T13:58:49.923+01:00Comments on Új fogalom : csandizmus: Isabellának a joghurt torta receptCsandihttp://www.blogger.com/profile/03304490384860458319noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8964253451640759233.post-44891194180084758692011-04-25T21:04:42.562+02:002011-04-25T21:04:42.562+02:00Sziasztok, köszönöm a receptet, nagyon finom...! É...Sziasztok, köszönöm a receptet, nagyon finom...! Én 3 nagy joghurtból csináltam, fél l főzőtejszínnel, folyékony édesítővel, 3 Horváth Rozi porzselatinnal. Tettem bele 1 db banánt, kb. 30 dkg meggyet és kb. 30 dkg epret. Piskótalapot elfelejtettem alásütni...:-) 26 cm-es kapcsos tortaformába tettem, ez kb. 20 nagy szelet torta. Számításom szerint az egész tartalmaz kb. 140 g szénhidrátot. Ez 20 nagy szeletre lebontva 7 g CH szeletenként. Szerintem cukrosok is ehetik.<br />Még egyszer köszönöm a recit.:-)<br />Üdv, Ági.zabhegyezőhttps://www.blogger.com/profile/10560716809033797088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8964253451640759233.post-35180726931298166512011-03-06T23:22:02.682+01:002011-03-06T23:22:02.682+01:00Szerintem mi is poros zselatint fogunk használni, ...Szerintem mi is poros zselatint fogunk használni, nem is tudom, hogy nálunk lapokat lehet-e kapni.<br />Majd lehet, hogy a piskótás változatot is ki fogom próbálni, ha ez sikerül . (:<br />Köszönök mindent. (:IsaBellahttps://www.blogger.com/profile/11787527555298596622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8964253451640759233.post-38767930641371674202011-03-06T20:07:48.792+01:002011-03-06T20:07:48.792+01:00Andikám, nagyon guszta!! Én a tupperba pont fordít...Andikám, nagyon guszta!! Én a tupperba pont fordítva rakom. A forma aljába a zselé, hagyom dermedni, utána a joghurtos massza. Amikor kiborítom, felül lesz a színes zselé. Ha nem diétás, csak úgy "kiegészítésként" (hogy tele legyen a forma) kerek piskótakorongokat is szoktam rakni a fehér massza tetejére, kissé belenyomva. nyamiiii....:o))Silerikahttps://www.blogger.com/profile/02466770390862831268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8964253451640759233.post-9634613472072917582011-03-06T16:38:56.072+01:002011-03-06T16:38:56.072+01:00én por formátumot szoktam használni, nekem az jött...én por formátumot szoktam használni, nekem az jött be igazán, mert egyszerű használni és olcsóbb mint az lapok..Csandihttps://www.blogger.com/profile/03304490384860458319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8964253451640759233.post-7551979244403688222011-03-06T16:32:02.350+01:002011-03-06T16:32:02.350+01:00Nagyon szépen köszönöm! (:
Van néhány hozzávaló, a...Nagyon szépen köszönöm! (:<br />Van néhány hozzávaló, amit nem tudom, itt kapható-e, de pótolni biztosan lehet. <br />A zselatinnak ilyen porosat is lehet használni? Dr Oetker-es?IsaBellahttps://www.blogger.com/profile/11787527555298596622noreply@blogger.com