Tegnap sós valamit kívántunk, így született meg a minden is van benne pogácsa.
Tej, élesztő, vaj, margarin, sertészsír, tojás , tejföl, liszt só, kevés reszelt sajt.
Kelesztés, kétszer hajtogatás + adalékként egy -két ima, hogy ehető is legyen a végeredmény.
Az lett, nagyon is.
Hogy a rutin és az évek vagy a plusz adaléknak köszönhetően, nem tudom, de a végeredmény tekintettében ez már mellékes is.
És ha nem lett volna jó, mi lett volna?
Kb. semmi , azon kivül, hogy lehetőség nyílik egy újabb próbálkozásra , egy újabb alkotásra.
Más is szokott így sütni?
Csandi
4 megjegyzés:
Igen, és ezek szoktak a legjobban sikerülni :D "Kár" volt ide benéznem, napok óta én is sósat ennék most, hogy láttam a képet muszáj sütnöm :)
Tami mit sütöttél végül?
Nem, de most fogok, már korán reggel bekevertem a sajtosnak valót :D
Mármint nem sütöttem, idáig bírtam.
Megjegyzés küldése