2012. augusztus 20., hétfő

Életszerű , ismerős ???


A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve a kutyákkal játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.

Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja.
A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és üres bögrék , üres műanyag flakonok , körömlakk lemosós vatta pamacsok , szét dobált papucsok, haj csomók és mindenféle pipere cuccok szanaszét.Mindenhol szétszerelt műszaki cikkek és kéziszerszámok.

A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött...A nyúl szabadon garázdálkodik a lakásban szétrágva mindent és mindenhol ott hagyva az apró nyúlbogyókat.A macskák az asztalon hagyott maradékokból falatoznak.

Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további ruhadarabokon és egyéb akadályokon), aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósora, bent csuromvíz minden, a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...kényelmesen elhelyezkedve keresztszemes hímzéssel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mit csináltam egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS??!!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!


(Forrás : internet , de bizonyos részek kiscsaládra igazítva)