2013. november 13., szerda

Kiszálltam.....

Mielőtt még elmondanám, hogy honnan is szálltam ki és miért  , szeretném megköszönni mindenkinek a szülinapi jó kívánságokat :) Nagyon jól esett:) És nagyon ügyesek vagytok számtanból :)


Na akkor jöhet a mese :))
Azt hiszem pont egy hete, hogy kiszálltam a minden napi "facebook-olásból".
Egy ideje már érleletem a gondolatot, hogy köszi ennyi nekem elég volt, de aztán valahogy csak minden nap reggel -este beléptem és ott ragadtam, egy kicsit nagyon sokat.
A 42.szülinapom után döntöttem, és cselekedtem , írtam egy szép kis üzit a kedvenc csoportomba , hogy egyenlőre hanyagolom Őket. Persze nem fognak könnyen szabadulni tőlem, mert azért néha benézek hozzájuk, csak hogy érezzék a törődést:)))
Gondosan elterveztem, hogy mennyi mindent fogok csinálni, ha nem élek majd minden nap a "virtuális kiscsaládommal".  Hímezni fogok, alkotni olvasni és minden olyanfélét csinálni , amit még az egyetemista korszakom előtt úri-passzióként űztem. (Álom édes álom )
Hát bevallom semmivel sem vagyok előrébb, illetve annyival, hogy összeraktam a jegyzeteim és némi német is a fejembe vésődött. Persze kézi munka még egy percnyi sem volt .......
Sajnos mivel nagyon nehezen tanulok a napi 8-9 óra munka után valahogy nem megy olyan gyorsan semmi a fejembe, mint anno akár csak 5-6 évvel ezelőtt.
Sokkal többet kell minden tantárggyal foglalkoznom, mint régebben.
A németről meg már nem is beszélek, mert az bizony néha olyan , mintha kínai lenne.......

Hála már most megkaptuk a vizsgaidőpontokat, így én a hétvégétől kezdem a felkészülést.
Baromi fincsi az egész lista.
December 16. Alkotmányjog
December 18. Statisztika, demográfia
December 20 Tb alapjai
Írásbeli vizsgák, rengetek tanulni valóval.

Egy kis karácsonyozás és új évi belerázkódás után  indul a móka újra, mondjuk nekem közben sincs lazítás , bulizgatás , hanem kőkemény tanulás van .

Január 06. Közgazdaságtan
Január 08. Jogelméleti alapok
Január 10.  Munkaügyi vizsga, mert nem sikerült elsőre az írásbelim és ugyanezen a napon még egy kis összehasonlító európai társadalom történet(hmm , de fincsi ) Még jó, hogy ezek is írásbeli vizsgák, nem szívesen "szenvedek nyilvánosan" :))

Szóval ennyi a nagy történés most , de mivel olyan ügyes vagyok, hogy jó sok szabit tartalékoltam magamnak , így aztán holnap és pénteken szabadságon leszek (Jupijéééé, jupijééé)
Sőt jövő héten is leszek szabin , és decemberben is ..akár egy egész hetet is...vagy majdnem kettőt .....


Nincsenek megjegyzések: