2015. október 3., szombat

Én nem is tudom mire megy el az időm ...

de valahogy soha nem érem utol magam.

forrás :internet google

És bizony már október van :) 
Doriánnak, úgy tűnik nagyon bejön az új iskola, barátokra lelt, alig gépezik már, programokra jár. sport eseményeken vesz részt és alapból jól érzi magát.  Elmondhatom, hogy végre, olyan igazi kamaszfiú.
Nekem is megkezdődött a suli, újra van német is és hát a házi munka is az én feladatom itthon.
Közben próbálom átformálni magam, nem csak testileg, de lelkileg is.


-6,5 kg a két kép között a különbség. Na most már én is látom a változást. Azért azt sajnálom, hogy nem tudok HOT IRON-ra járni, de elfogadtam a tényt.
Helyett naponta biciklivel járok munkába és amíg az idő engedi keddenként lépcsős edzést fogunk tartani a kolléganőmmel. 411 lépcső lefelé, kis kocogás a 100-as útig és irány vissza. És szerintem hihetetlen, de felfelé is csak 411 lépcső van, pedig vagy 800-nak tűnik....Ez a művelet összesen 24 percet vett el az életemből. Aztán haza tekerés és izzadás volt ezerrel.
Nem leöntöttek, hanem kiizzadtam ezt magamból .


Ebben benne van minden erőm, idegességem, feszültségem.
Megfogadtam, hogy elengedem a fülem mellett a "Könnyű neked!""Persze, mert te ezt megteheted!" és az új kedvencem " Ha neked is egyedül kellene háztartást vezetned, suliba járnod, akkor nem ugri-bugrálnál te sem, mert nem lenne időd semmire sem!"
No comment.
Mindenkinek arra van ideje , amire akarja, hogy legyen.Reggel 5-kor keltem és nem rég fejeztem be a házimunkát ( Reggel vasaltam, közben a falra rögzített papíromról olvastam és memorizáltam a német szavakat. Utána boltba mentünk, ebédet készítettem, mosogattam, megpucoltam a nappali ablakát, a konyhába takarítottam,konyhaablakot pucoltam , felporszívóztam.letörölgettem)
És most lett 30 percem, hogy neki álljak egy kis tornának, mert ma bizony elég sokat ettem, és nem tudnék nyugodt lelkiismerettel ágyba bújni, ha nem dolgoznék le jó pár kalóriát magamról.....

Gyorsan be is fejezem a mondandómat és megyek égetni a kalóriákat :) Aztán alszom gyorsan sokat , mert reggel 8-tól a szokásos 25-30 km bicózás jön.
Lehet követni a példámat, aztán ér osztani az észt :)

Nincsenek megjegyzések: