2016. április 17., vasárnap

Zűrös hetek után .....

Kőkemény hetek vannak a hátam mögött .
Munkában kissé utolértem magam és így könnyebben nézek egy új időszámítás kezdete elé.
Kolléganőm április végén szülési szabadságra megy. Már meg van az utódja, lassan két hete folyik a betanulás, de biztos sok segítségre lesz szüksége az első időkben, amíg megtanulja az idejét beosztani, kialakítja magának megfelelő ügymenetet és úgy mond rutinossá válik.

Lezártuk az éves auditot.A HR osztály úgy tűnik jól dolgozott :) Persze a többi se tétlenkedett, de a sok vezető váltás ami az utóbbi hónapokban véghez ment, hagyott egy kis javítani valót mindenki számára. De sebaj , hiszen azért megyünk dolgozni:)

Nálam most jön el a jó világ.
HÉTFŐN SÁRKÁNYHAJÓS EDZÉS!!!!
Egyenlőre ez még a céges móka része, de erősen gondolkodom, hogy idén beiratkozom az egyesülethez.
Nagyon megfogott a dolog, a hangulat és úgy az egész.Fárasztó,de egyszerűen csodás érzés.
Arról nem beszélve, hogy kint vagyok a természetben és talán egyszer még barna is leszek.....vagy nem :D

Suli? Köszönöm szépen jól van.Persze mindig gondoskodik róla, hogy ne unatkozzam, így április 22-én lazán levizsgázom balesetbiztosításból. És aztán jön szép sorban még 4 vizsga, de végre letudom a második évfolyamot teljesen.
A volt csoport társaimnak pénteken volt a szakdolgozat leadásának határideje.Azért egy kicsit fájt, hogy a hülye közgáz miatt így jártam, de sebaj, magamnak csináltam a "programot" és egyszer csak eljutok én is oda, hogy leadom a szakdolgozatom.

Sajnos nem sokat alkottam mostanság. Max a konyhában és egy kis javítgatás volt terítéken.
Valahogy nem volt energiám erre most.
Tervek vannak , ötletek vannak, talán már kedvem is lesz a megvalósításukhoz.
Két nagy tervem van , de alapanyag hiányban szenvedek, így a legfontosabb az lesz, hogy végre feljussak Pestre és jól bevásároljak. Azt legalább nagyon tudok. Ninától szeretnék még pár  sok hímzőszálat vásárolni.Csak oly nehéz a választás, mert annyi minden tetszik, hogy nem győzi a pénztárcám.De csak tudok egy jó kis kompromisszumot kötni magammal.......Vagy nem, de hát naaaaa, ilyen ez a "popszakma".

Mára nem sok mindent terveztem, de a tegnapi extra migrénes dögledezős napom keresztül húzta a számításim, így felturbózom most magam és megyek sütök egy csomó sütit a névnapom alkalmából. Mosatok a géppel úgy 3-4 adagot és persze takarítani se ártana, mert nem csak cica van a lakásban, hanem egy csomó "portigris" is .Legyen szép napotok !


Nincsenek megjegyzések: