2016. május 21., szombat

A zene tetszik, de ...


a  klippben a "néni és a bácsi párosítása" nagyon nem jön össze nekem...
A fiúka (nagyon)  (kicsit) buzmancsnak   übercukkernak / mégsem írhatom ide, hogy full melegnek tűnik/, míg a csajszi egy ízig-vérig nő, olyan "ide nekem az oroszlánt is megszelídítem" típus.
Szóval nekem nem tetszenek, így együtt....
Persze van azért öröm is, mert végre nem egy csont kollekció vonalig a klipben, na de a telt nők között van ám rengeteg féle fajta.
Nem tudom miért, de a videó sokadszori megnézése után is úgy éreztem, mintha a néni a pincsi kutyájával játszadozott volna és nem egy össze illő párost látnék.

Aztán gondolkodtam még egy kicsit és rájöttem, hogy mi volt a koncepció:
Minden nőnek szüksége van egy "Lakatos Márk"-ra, aki drágámnak és kedveskémnek szólítja az ember lányát és meggyőzi, hogy nem a derék méret a lényeg, a mai világban,  hanem a lényed, te kis butuska.
Így aztán arra jutottam, hogy übercukker gyerek probálja meggyőzni a nénit, hogy jól lesz ő így a nagy világnak, csak győzze kivárni, amíg ide ér a hozzávaló kb. 190 cm magas, 100 kg-os kigyúrt állat , aki oroszlánként viselkedik és meg kell szelídíteni....
Csak tudnám, hogyan magyarázom bele a sztoriba a fogkefét .....
Ja hát meg is van.... ápolatlan szájjal nem lehet oooszlánt (meg oroszlányt se) szelídíteni ,mert a szájszagtól elmenekül az ooszlán(gondolom én )  .... na meg lehet, hogy a szelídítésre váró ooszlán, übercukker gyereket előbb széttépi, fogat mosnak és utána szelídül meg a néni lábai   kezei között .....

Nézd meg a klippet , aztán merd ezt mondani , hogy nincs igazam ...Fogkefe van nálam és nem félek használni:) 

Nincsenek megjegyzések: