2017. december 30., szombat

Lassan vége ennek az évnek is ....


Ez az év nem az én évem volt. Vagy legalább is nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy tavaly ilyenkor elképzeltem, hogy milyen is lesz majd a 2017.
Nem volt nagyon rossz év, de jó sem volt.

Sok új dolgot tapasztaltam meg, és rengeteg új érzést is. Voltak nagyon boldog napjaim, de voltak nagyon szomorú napok is.
Sok új ismeretségre szert tettem és bizony sok olyan ember is elsodródott mellőlem, akikről azt hittem, hogy vele aztán "örökbarik" leszünk.Utólag átgondolva, sokkal több időt kellene a barátaimra fordítani, de rohanó világunkba az , hogy mennyi időt tudtunk egymásra fordítani nem csak rajtam múlott.

Sajnos haltak meg olyan emberek is, akik sokat számítottak nekem. Viszont  születtek kisbabák is , akik megleptek érkezésükkel.

Fájó szívvel, de munkahelyet váltottam, új szakmám lett, új dolgokat tanultam és most is tanulok. Igazából nem érzem úgy, hogy jól döntöttem, hogy eljöttem a munkahelyemről, ha akkor tudom, hogy hamarosan megszűnik az összes bajom forrása, akkor kitartóbb lettem volna. De hát megtörtént, ami megtörtént, vissza már nem lehet az időt forgatni, ugyanúgy, mint ahogy előre sem lehet.

Kaptam sok -sok szeretettet és adtam is magamból, nem is keveset. Mondhatni nullszaldós  a "szeretet gyáram".

Sajnos a nagy "fészbukolás" beszívott teljesen, az utóbbi két hétben kezdek kevesebb időt tölteni a nagy "hazugság könyv" lapozgatásával és igyekszem még kevesebbet tölteni ezzel az elfoglaltsággal 2018-ban. Valódi élményeket akarok szerezni.

Pozitívumok :
-Anyukám 75 éves és nagyon jó egészségnek örvend, Anyósom betöltötte a 90 évét, korához képest el van, és kis családom minden tagja jól van.

-Nem lettünk szegényebbek, sőt egy kicsit jobban is élünk ,mint tavaly ilyenkor.

-5 kg-val vagyok kevesebb, mint tavaly ilyenkor, és ha még nem ettem volna végig az egész decembert, akkor lehetnék akár 9kg-val is kevesebb:)

- "A  legszebb családom" díj az enyém :) 


Kívánom minden kedves olvasómnak , hogy olyan legyen a jövő éve, ami bővelkedik mindenféle jóságban, boldogságban, gazdagságban !Nincsenek megjegyzések: