2016. február 14., vasárnap

Nem vagyok valami aktív újabban....

Szomorúan vettem tudomásul, hogy ezt olvasóim azzal jelezték felém, hogy már csak 64-en kíváncsiak a nem létező írásaimra. Végül is , ha nincs mit olvasni, nincs is mit és kit  követni.....
Bizony nem sok mindent írtam ide az elmúlt lassan másfél hónapba.
Azon kívül, hogy levizsgáztam a Zegyetemen minden felvett tantárgyamból és kb. fél halottra dolgozom magam a munkahelyen, nem sok mindenről tudok beszámolni.
Nehéz időszakon vagyok megint túl, de végül is a józan ész és a "sors" megmutatta a helyes utat számomra.
Az egyetemen dilemmáztam jó sokat, hogy hogyan is tovább.....
Mert, aki nyomon követ, az tudja, hogy egyik kedvenc tantárgyamból közgázból való bukás miatt plusz egy évet nyertem még az ELTE vendégszeretetéből.
Nem tudtam eldönteni, hogyan csináljam tovább.
Vegyem fel tantárgyakat a VI. szemeszterből (3 fakultatív és 2 tantárgy) és mellette a IV.szemeszter lemaradó tantárgyait is vigyem magammal, vagy pedig csak a IV. szemeszter tantárgyait vigyem tovább és tegyem rendbe a lemaradásaim. Osztottam , szoroztam , következtetéseket vontam le, volt pro és kontra stb.
Végül is az lett a befutó, hogy nem megyek tovább , hanem behozom a lemaradásom és 4 tantárggyal csinálom meg az idei szemesztert.
Döntésem mellett az  szólt, hogy jobb most kevesebbet tanulnom a sok munka mellett.
Ugyanis  a munkahelyemen is igen csak oda kell tennem magam újabban. Amikor 1/2 1 éve oda mentem dolgozni, akkor durván 210-220 ember ügyes-bajos dolgai és munkaidő nyilvántartása volt a feladatom.
Mára ez a szám 260-265 főre duzzadt, belőlem meg még mindig csak egy van :) (Többek örömére)
Szerencse, hogy már beletanultam a feladataimba és így nem kell sokkal több idő a feladataim ellátására mint amikor még nem volt meg a kellő rutinom.És a létszámot fel kell vinnünk még 280 főig 1-2 hónap alatt...
Szóval nem unatkozom, de azért nem is akarok megszakadni nagyon , csak kicsit :)
Persze vannak napok, amikor reggel 7-kor már bent vagyok és este 6-kor még mindig ott  vagyok, de ez nem panaszként írom.
1 hónapja edzeni is járok heti 3-4 alkalommal. És talán lassan megint xszemezni is fogok, mert már nagyon hiányzik. Egyenlőre legfőbb akadályt a "vakságom" okozza.Kell vennem egy állólámpát, hogy lőn világosság a sötét estéken, úgy is már nem elég az a fény, amit a plafonon lévő lámpa nyújt.
Hiába na.....régebb óta vagyok fiatal , így a szemem se a régi, hiába is van szemüvegem:)
Egyenlőre még nem találtam meg a nekem tetsző és megfelelő modellt, de tudom, hogy egyszer csak úgy is szembe jön velem a szerelem lámpám :)
Addig meg marad a tervezgetés, álom minták gyűjtése:)
Mert álmodni , csak nagyot lehet :)

2 megjegyzés:

CathlenKata írta...

Nyugi én még olvaslak, csak írni vagyok lusta :-D

Andy kuckója írta...

Szóval így (nem) látod a minit :-) Azért néha eltévedek feléd és behozom a lemaradásomat olvasásból. Igazából többet jövök ide mint a sajátomra :-)