2011. április 3., vasárnap

Lassan ideje, hogy csináltassak egy kis táblát ....

a homlokomra a következő felirattal : HÜLYE LÁNY--HÜLYE LÁNY!
Miért is , hát csak ezért mert ezek várnak rám ebben a hónapban, és sem anyagilag ,sem szervezésileg egyik sem egy laza kis dolog, arról nem beszélve hogy nekem is csak 24 óra egy nap(eddig még, de kitudja mikre vagyok képes):
-vár rám 28 db mazsorett ruha megvarrása
-vár rám egy középiskolai ballagás
-vár rám egy Gerecse 20 ("laza" 20 km legyalogolása a Gerecsében, ami nem is 20 hanem valójában 24 km )
-vár rám egy kis lakás festés( mivel olyan szépen leéltük a lakást, hogy azt mondtam, hogy ebbe a lakásba senkit nem engedek már be , két verzió van , vagy nem lesz ballagás utáni "party" vagy vendéglőbe megyünk, de akkor festés nem lesz idén a szűkös anyagiak miatt)
-vár rám az alakreform magazin 28 napja még ( kettőn túl vagyok és jelentem élek még)
-húsvét is ebben a hónapban van
-Tami kirándulni megy Auschwitz-ba
és akkor már ilyen apróságokat nem is veszek számba, mint névnapok, az anyák napi ajándékoknak is neki kell állni, nincs egy rongyom, amit a ballagásra feltudnék venni............................

Besenyő Pista után szabadon: Csandi maga nóórmááális????????????????

De azért kösz jól vagyok!:)))))))))))))))))))))

4 megjegyzés:

Hajni írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hajni írta...

minden jó lesz, hagyd a festést másra, a húsvét néhány piros tojással már igazi, a többi meg kialakul... és igen, Csandi maga nóóóóóóóóóóórmááális, különben nem lenne szép az élet :)

Kryx írta...

KITARTÁS!!!! :) A mazsorettruhákhoz is!!! :) Barátnőm tavaly vállalt be ruhavarrást a fúvós zenekar előadására. A végén már mindenki anyukáját szidta. :)
A kirándulás szuper lesz, a festés új szín visz az életedbe, a fincsi ballagási ebédről meg ne is beszéljünk, mindezt diétás sütivel. :) Nyami!!! Bírod te!!! :)

Csandi írta...

Köszi lányok a biztató szavakat:))))