2013. március 10., vasárnap

Mint Süsü....

imádom a rózsákat :) Persze ezért most a briós is rózsa formájú lett. Ötletet innen vettem.

 


Mesélek valamit,  ne tessék nevetni (nagyon)
Csütörtökön voltam életem első egész zumba óráján. Hát igen vannak elképzeléseim, hogy miért is nem engedik be az elefántokat a porcelán boltba. Megvallom, én úgy éreztem magam, mint az előbb említett állat a porcelán bóóótba:) Oké nem törtem , zúztam, sőt egyik zumbázó társam sem csaptam le , de a zumba oktató szívét-lelkét a bénázásommal tuti darabokra törtem. 
Ritmus érzéken az kb. nulla, mozgás koordinációs is hagy kivetni valót maga után . Ha rájöttem, hogy a két szépséges kis kacsóm minek is van, akkor a lábaim voltak láb alatt, ha meg végre úgy éreztem, hogy na megtaláltam a lábaim, akkor a kezeim nem voltak hajlandóak együtt működni velem. 
És a legszörnyűbb az volt , amikor forogni kellett vagy fordulni jobbról balra. Voltak percek amikor nem értettem,hogy miért is állnak velem szembe a többiek, amikor még én meg sem fordultam ...aztán általában megvilágosodtam, vagy nem......Hiába na laza voltam , mint a riga lánc. Olykor még vissza is mosolyogtam az oktatóra , pedig  féltem, hogy ha még a mosolyra is koncentrálnom kell , akkor esetleg összeakadnak a végtagjaim végérvényesen.Egy ilyen mosoly váltás után  elképzeltem, ahogy haza hoznak összecsomózott végtagokkal a család legnagyobb megrökönyödése közepette. Itthon aztán  laza 89 perc alatt kicsomóztak volna , mint a  gordiuszi csomót. Csak akkor jöttem volna kicsit zavarba , ha megkérdezik, hogy milyen edzésen is voltam,eme produktum láttán ....Ööööööö,  akkor azt mondtam volna itthon, hogy jóga edzésre mentem, véletlenül ....Ezen gondolataim után nem tudom miért, de valahogy egész jól ment tovább az edzés . De a legjobb a végén a nyújtás volt, abban legalább profi vagyok, hiszen  az nem ritmusra megy .....
Vagy arra ment csak én nem vettem észre?????????????
De ez is meg volt túl éltem és bizony juszt is elmegyek még egyszer szerencsét próbálni ......
Azt meg már csak poénként említem meg, hogy ki néztem a következő "nekem való" edzést.....
 Na de kérem , kéretik ennyire nem röhögni , ide hallom :D 

2 megjegyzés:

Andicsek írta...

elnézést kérek, én speciel valóban hangosan vinnyogtam!! de esküszöm , hogy csak a fogalmazásodon!!!

Tünde írta...

Hat de jot nevettem! :)))))))