2009. október 12., hétfő

Van egy elmaradásom...

amit gyorsan pótolok is:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK TÜNDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( mai zenei aláfestésnek ezt gondoltam ki:)
Alapból jól telt a hétvége hiszen Mirus kardigánját befejezettnek tudom nyilvánítani. Természetesen van benne egy kis csandizmus, mert a cipzár egy kicsit rövidebb mint amekkora igazán jó lett volna. Vettem Én hosszabbat is, de az meg kilógott, annyira hosszúra meg nem akartam kötni, hogy esetleg visszahajtós legyen a gallér. Na de mit magyarázkodom .......csandizmus az már csak csandizmus:))) És itt kívánom megjegyezni, hogy a kötés veszélyes üzem ám,mert a cipzár bevarrás során egy óvatlan pillanatban a tűvel, olyan bajuszkát karcoltam a képembe, hogy az csak naaaaaaaaaaaaa:))))))))))))
Felbuzdulva a kész művön , elkezdtem magamnak egy sálat, ami nagy szó, ritkán alkotok magamnak azért , mert valami tetszik és nem azért, mert szükségem van ráááá:))))) Úgy gondolom, hogy rojtos lesz a vége, de kitudja, messze van még a vége.............

És legvégül egy kép, ami bizonyítja, hogy minden nőben ott szunnyad a "vadmacskaság":)))
A minta vad(állat)macska, Málna cicánk:

és a másolat:)))))))

Hát nem szembetűnő az állatságom, illetve a macskaságom vagy mi a feném??:))))))))))))))))És ezennel felhívom a kedves bloggoló társnőim figyelmét, hogy ÉN bevállalom a fejem , a képem és mindent ami ezzel jár, jó lenne másnál is látni arcokat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy kicsit elszomorít, hogy nagyon sok a fej nélküli , vagy hátulról, esetleg "alkatrészeiben" fényképezett "kollegina": (((((


6 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Hali és üdv, elölről is!

Csandi írta...

:)))

SILERIKA írta...

Igazad van! Sok az arc nélküli blogtárs, és Te helyes is vagy így macskásan! Bár én sem szeretem a saját képem, azért csak kitettem egyet az oldalamra.:) Hát ez vagyok!

Csandi írta...

Sileka, én sem vagyok néha megelégedve azzal amit láttok magamról, de szerintem könnyebb társítani a munkákat ,izlésvilágot ha a "kollegina" képbe van:))))
Egy hasonló kép láttán nem hiszem , hogy eltudom képezelni az illetőről, hogy befordult vagy komoly mint a H1N1:))))))

szasz írta...

Kedves Andim, nekem is van elmaradasom, hisz mar nagyon reg ota nem komentaltam nalad.Gratulalok a Mira kardiganjahoz nagyon szep lett es a sal is elnyerte teszesemet.De nem tudom mondtam-e , hogy nalam meg mindig a taskak viszik a palmat:)).Na ha nem mondtam volna akkor most ujra megemlittem:))
En mint egyik fo komentalod ugyancsak keptelen vagyok, de sajnos keptelen vagyok feltolteni kepet magamrol!!! Igy en keptelen fogok maradni!!!:) Na jo na maximum addig mig uj gepem lesz es tudok feltolteni magamrol:)) Csokos Habibaba:))

Csandi írta...

Habikám, Te nálam mindig képbe vagy:))))