2014. szeptember 17., szerda

Beszámolok ...

1, 2, 3, 4 , 5 ...tadam készen vagyok :D Tegnap befejeztem az részből álló hímzésem , ha már egyszer azt mondtam, hogy befejezem a dolgaim , szépen lassan. Keret még tervben sem van :D
Már nem is sok mindent kell befejeznem, csak egy stólát, két képet, vagy 10 folt varrást , 10-15 képet kell keretbe raknom, és kb 8-10 neszeszert kellene cipzáraznom, felcicomáznom ...
Szóval nem ragozom .....
IDŐ, IDŐ, IDŐ ja és némi elhatározás, hogy most aztán tényleg a végére járok és megcsinálom és aztán meggazdagodom :D (Ja hogy már megint álmodom, sorry a kreatív emberek már csak ilyenek )És hát mint ígértem beszámolok az új helyemről. 
Egy 2220-240 fős  cégnél lettem munkaügyi és pénzügyi adminisztrátor vagy ahogy ők nevezik asszisztens. Reggel 1/2 8 és 4 óra között dolgozom a lakóhelyemtől nem messze, de nem is olyan közel, hogy gyalog járjak melózni. Kalandosak a reggeli buszos utazásaim. Tegnap például ismerjük meg szép városunkat busztúrán vettem részt :D Rossz buszra szálltam fel a buszfordulóba , így tettem egy kis kitérőt . Még szerencse, hogy haza felé történt az eset.
Kissé kaotikus még a helyzetem és a feladat köröm, de már alakul , hogyan is fogok én ezzel megbirkózni. 
A munkaügyön reggel fél 8-kor kezdek, és délig ott tevékenykedem, intézem majd az intézni valókat, rögzítem az adatok , készítem a munkaszerződéseket, meg intézem az ügyes bajos ügyeket.
Aztán a megérdemelt ebéd szünetem után 1/2 1 -től átvedlek pénzügyes kisegítő személyzeté. 
Számla iktatás,lefűzés, egy kis SAP rendszer tanulása, alkalmazása. 
Durván más világ ez mint eddig bármelyik volt munkahelyem.
Például kapásból nem számítógépet kaptam, hanem laptopot , és nem egy őskövületet :D 
A konyha felszerelve mosogató géppel kerámia lapos tűzhellyel, ital automatával és egy olyan kávé főzővel, hogy csak pislogtam. És ingyen van a kávé és korlátlan mennyiségben fogyasztható.
Aztán , hogy ne maradjunk vitamin nélkül, minden héten van egy "alma nap", azaz mindenkinek aki ott dolgozik,  jár egy szép piros alma.
Tudom minden úgy hangzik, mint egy tündér mese, de egyenlőre még látom a dolgok árnyoldalát. 
Egyedül amit látok, hogy nagy hátrány lesz számomra, az a német nyelv hiánya...Egyenlőre, mert nagyon rajta vagyok, az ügyön, hogy ez ne így legyen... Nincs lehetetlen, csak tehetetlen (meg ehetetlen, meg felejthetetlen ) 
A kollégáim tőlem meglepő módon,de egyenlőre csendbe figyelgetem , egyenlőre a jó kis lány oldalam mutatom ...Mondom egyenlőre ..... 
Aztán majd rájönnek milyen is vagyok valójában, ha egyszer "megmelegszem" 

Szóval most happy van , és igen köszönöm jól vagyok! Sokkal jobban, mint két héttel ezelőtt vagy 2014.09.12-én, amikor azt kívánta nekem Valaki , hogy vigyázzak mert az egészségem rá fog menni a multivilágos létemre ....


3 megjegyzés:

Sziranszki írta...

Örülök, hogy jól vagy! Azt a csoda kávéfőzőt picit irigylem :) Ma nálunk is alma nap van, hoztam a kolléganőimnek is!

Bogesz írta...

Hajrá!!! Remélem csak felfelé ível! ;) és volr már nekem is ilyen álomhelyem kávégéppel.... csak kiderült hoyg nagyon multi és a munkaidő inkább csak iránymutató mint valóság! ;)

Remélem nálad egy kávés almanapos csoda hely van! :D

CathlenKata írta...

Szép lett a hímzésed!
A multi kultihoz meg nem tudok hozzászólni . Csak sejtéseim vannak...