2014. szeptember 27., szombat

Jaj minden szép és jó , csak ....

Őőőő

Izé ....

csak mégseeeeeeeemmmmmm

...... vannak nem happy dolgok is :(

Panaszkodjam ?

Attól jobb lesz ?

Neeeeeeemmmm .

De azért csak kinyavajgom magam.
Szóval :
Olyan vagyok, mint a kis óvodások. Bekerültem egy új közeg és rögtön beteg lettem . Hétfőn kezdtem az új munkahelyemen, szerdán éjjel már éreztem , hogy valahogy a levegő vétel kicsit zajosan megy, magyarul horkoltam , mint az állat.
Csütörtökön aztán prezentáltam  a csillagszemű juhász(né)-t , némi hidegrázással és prüszköléssel megbolondítva.
Aztán innen nem volt megállás.Mára ott tartok, hogy már nem folyik az orrom, de olyan "szépen " köhögök, hogy az csak na . Több mint egy hete nem tudok kimászni a "nátha fogságából"
És milyen  a csandizmus? Hát minden máshogy megy nálam, mint általában a "normális" embereknél. Félig kiköpöm a tüdőm, de azért enni még tudok!! Mit enni???
Konkrétan ZABÁLNI !!!!!!. Ennek egyenes következménye, hogy megint összevesztem a mérleggel. Nem is értem magam, hogy miért csinálom ezt, 5 kg le -5 kg fel ...
Hát mi vagyok én teher lift ?? NEM !! Szimplán csak TEHÉN!!!
És micsoda kifogásokat gyártok !! Komoly összeesküvés elméleteket. Megállapítottam már, hogy a túlsúlyom oka a csillagok állása, a lelki szarságaim, az egyetem, a munkahelyem, a családom, a szegénység, a gazdagság ,a világbéke,a fűnövése, a szárazság, a sok eső ....
Egyetlen dolgot nem hoztam még fel oknak !!
SAJÁT AKARAT GYENGESÉGEM!!!!!
Hát normális vagyok ?? Hát nem ....
Elméletben olyan jól tudok mindent, aztán jön a gyakorlat.
Reggel kimérem a 5 dkg kenyerem és megeszem a magam kis felvágottjával , persze gondosan eszem hozzá a paradicsomot is ,mert hát oda van írva.
Aztán 9-kor benyomok egy csokit , vagy kekszet vagy mit tudom én mit. Aztán már úgy érzem az egész napon el van cseszve , innentől nincs megállás .... és végtelen zabálásba kezdek.....
De azért közben a kimért adagokat is eltüntetem, mert hát az van a papírra írva.....
Mozgásra most nincs időm, mert lefoglal a sok neten lógás , a rengeteg fészbukolás, blog olvasás.
Meg amúgy is ,most izzadjak???
Szóval mindenki beláthatja a fenti beszámolómból, hogy nem miattam van tehersúlyom, hanem pusztán ÉNKE miatt :(

                                                              Forrás : internet

Azt hiszem ideje lesz már megint válság stábot összehívni  Csandi , Énke , Andika  részvételével , ahol némi "észvételt " is eszközölnöm kell , mert ez nem mehet így tovább .......

4 megjegyzés:

Hajni Miklóssi írta...

itt azt mondjk az okosok, hogy a szervezetnek állítólag saját memóriája van, s emlékszik, mennyi a néhány éve átlag súlya, s mindent megtesz azért, hogy ezt szinten tartsa... ezért a - kg/ + kg... több hónapig/évig kell a testnek másik súlycsoportban maradnia ahhoz, hogy a szervezet memóriája átálljon... ezért megy ennyire nehezen... de amíg nem kóros a túlsúly, s egészséged nem bánja, inkább legyen + néhány kg, mint -... de ezt csak én gondolom...

Bogesz írta...

Ha ÉNKÉnek lesz a dologra épkézláb ötlete, vegyetek be a buliba mert megőrülök magamtól... ugyanezt csinálom... a különbség annyi hogy mozgok... De nem kell aggódni fiygelek rá hoyga lemozgott súlyt mindenképp pótoljam csokival vagy valami fehérlisztes dologgal.
:(

Andy kuckója írta...

Drága Andika! Ne hidd azt hogy Te nem a "normális" fajtából való vagy. És ne használj magadra olyan csúnya szavakat hogy tehén!!! Szép vagy, csini vagy, okos vagy és erős!!:)) Sajnos félúton a cukrászda van tudod:)) de ha gondolod mehetünk egy kicsit messzebbre is és gyorsgyaloglás közben is megbeszélhetjük a gondjainkat. Tudom én könnyen beszélek személyi edzővel a hátam mögött:) de kb 1 hónapja én is ott tartottam mint most Te.
Vigyázz magadra és gyógyulj meg!

CathlenKata írta...

Jobbulást kívánok!
A fogyásról meg csak annyit, hogy tőlem a rtg.-en megkérdezte a csaj, van magán bugyi? (Nem öreganyám félét hordok, hanem olyat ami nem ér a derekamig, de még nem madzag:-D )
Ennyi elég volt ahhoz, hogy amikor az édesség felé nyúlkáltam eszembe jusson. Azóta : Rendes ebéd és napi 1 zsömi a vacsora , plusz 5 szem keksz a pótvacsi.
Bár én jól éreztem magam úgy is, de most , hogy pár kilóval könnyebb vagyok, megbékéltem magammal. Pedig a bőröm lóg és randa, de már nem izgat.
Torna kizárva betegség miatt.
Hát ez az én történetem.