2009. szeptember 27., vasárnap

Ígértem egyszer nektek...


(előbb katt erre, hogy a zenei alá festés is meglegyen és olvassátok tovább, megéri:)))


hogy bemutatom valamikor Zé-t. Hát azt hiszem eljött a valamikor ideje:)))Szóval Zé becsületes neve Zoltán. Így hivatalosan Zoltánként szoktam szólítani. Magas , és annyi a súlya mint amennyi én szeretnék lenni hamarosan:)) Nagyon szép kék szeme van, imádja a focit(most már csak nézni), nagyon jó a humora. Kevés hibája van(öregszik?? vagy csak összecsiszolódtunk?? vagy elvakultam????) Talán ha jobban belegondolok a legnagyobb hibája, az hogy nem van hibája, csak kevés:))))

Zé sok mindent tud,-saját bevallása szerint -többek között teniszezni, görizni, baseball-ozni, csakmég soha egyiket sem próbálta.:)))

Remekül főz, és éget el konyhabútor fedlapot:))) Még nem sok ételét ettem, (mondjuk a hekkjéről odákat tudnék zengeni)mert általában olyanokat főz, amit a női szakasz a családból nem eszik, pl :halászlé és frottírtörölköző, jaj bocsánat pacalpörköltet akartam írni.A többi kedvenc étele elkészítését inkább rám bízza. És "lelkesen" kóstolja az újításaimat is, pl a tejfölös krumplilevesnek hitt első krumplifőzelékem, a sóskakrémlevesem ( aminek recepténél a szakácskönyvembe egy rövid bejegyzés árulkodik milyenségéről:POCSÉK!!!!!!!!!!)))Már 18 éve elvisel, mint oldalbordája, több kevesebb türelemmel:)) Bár inkább többel ,mint kevesebbel. Egyszer a lányok éppen heves vitában voltak, én már a hajam téptem, segítségért folyamodtam :
-Zoltán ,csinálj már valamit a lányokkal, mert én megőrülök!!! -Zé erre "felpattant" beroncsolt a gyerekszobába és rendet rakott a maga türelmes módján:
-Kislányok elég legyen, mert nem leszünk így jóba!!- ezek után gondolom nem kell nagy fantázia a reakcióra a lányok és jómagam részéről.Sok mindent átéltünk már együtt, sok -sok nehézség és boldog perc van a hátunk mögött, és tudom, sok minden van még előttünk. Remélem több megrázó eseményt nem produkál, és itt szó szerint értem a megrázást, egyszer "sikerült "neki a munkába egy adag áramot "átvezetni magán" amiért egy napos megfigyelés volt a "jutalma" a kórházba:))


Néhány napja igaz szerelmének is tanújelét adta,mert mi más lenne az, mint az igaz szerelem jele, ha a keresztben csíkos lilás polóm mellé felvett zöldes árnyalatú hosszában csíkos nadrágban is vonzónak talál?????????

Szóval Ő az én párom, aki remélem 2011-ben valóra váltja egyik nagy vágyam, és itt nem a megálmodott piros tolóajtós Opel Zafira "feltalálásra" gondolok:))))

U.I: míg én itt Róla áradozom , éppen felmos, na ezek után mit írjak még róla?? Isten(em ), vagy szólítsam csak Zének egyszerűen????
Posted by Picasa

6 megjegyzés:

nöné írta...

Ezt nagyon klasszul összefoglaltad!
Szívből gratulálok a Te Zoltánodhoz!

Kryx írta...

:) :) Nagyon jót mosolyogtam! :):) Még sok szép együtt töltött évet kívánok nektek! :)

Csandi írta...

Köszönöm lányok:)))

Ritus írta...

Szia!
Én meg szurkolok a 2011-es vágyadhoz,asszem "jól"sejtem mire gondoltál:)

Csandi írta...

Rita, ha neked is "H" az eleje és "unor" a vége akkor jól sejted:))

Ritus írta...

jaja :)))))