2009. július 30., csütörtök

Boldogságos vagyok...

-mert van egy szép családom , aki elviseli a rigolyáim, hangulatváltozásaim:)))
- mert vannak barátaim akiknek hiányzom ha nem írok:)))
- mert kész végre a gépem és nem volt nagyon nagy a baja:)))Egy kicsit azért szomorú is vagyok, mert szinte mindent újra kell telepítenem , ami rengeteg időmet elveszi. És rengeteg képem elveszett, szerencse a szerencsétlenségben, hogy a lányok gépén sokminden megtalálható:)))
-mert Zé 43 éves lett egy pár napja , és a gyerekektől ezt a tortát kapta. Megint bebizonyosodott, hogy csak a gyereket öregszenek, hiszen , mostmár tortát tudnak sütni, nem rég még azt sem tudták kimondani , hogy APA:)))

- mert ennyit haladtam Gésa nénivel az elmúlt hetekben.Nem is tűnt fel , hogy ténylegesen milyen sok is a haladás csak most ,hogy a két kép egymás fölé került. Néni végre néninek néz ki , és nem egy leselejtezett, szakadt , rongyos kimonónak:))))


Mennyi de mennyi munka van még a Gésacsajjal:)))Bekell még aranyoznom , a világoskék részekből is van még mit hímezni . És hát úgy mond " életet kell lehelni a nénibe", amit a kontúrozással teszek meg)))
-mert .......................................................................................(nincs annyi hely ahová elférne minden mi boldogságot okoz nekem:)))

Nincsenek megjegyzések: